Verkkokaupan ehdot ja rekisteriseloste

Verkkokaupan ehdot ja rekisteriseloste

Sisältää

  1. Sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot
  2. Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Synkassa.fi-sivuston verkkokaupan käyttöehdot – Verkkokaupan Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Yleistä

Synkassa Oy noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä yritysten väliseen verkkokauppaan,
mainontaan ja markkinointiin liittyviä suosituksia. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot hyväksyt
samalla Synkassa.fi-sivuston käyttöehdot, sekä käyttäjän ja
palveluntarjoajan vastuut.

Synkassa.fi-sivuston verkkokauppa toimii ns. shop-in-shop -periaatteella, mistä yksittäiset yrityksille palveluita tarjoavat yritykset voivat varata myyntitilaa tuotteilleen. Verkkokaupan tuotteiden tuotevastuu asiakkaille on
aina ko. tuotteiden kauppiailla.

Nämä käyttöehdot koskevat Synkassa Oy:n ( ”Palveluntarjoaja”) synkassa.fi -verkkokoulutussivustoa sekä sen sisältämää julkista yrittäjille (“Käyttäjä”) suunnattua verkkokoulutuksia tarjoavaa verkkokauppaa (”Palvelu” tai ”Verkkokauppa”). Synkassa-verkkokaupassa on useita itsenäisiä
kauppiaita (”Kauppias”).

Palvelun omistaa Synkassa Oy, ℅ Kkl Sarin-Väisänen Oy, Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti, Y-tunnus: 2893218-4.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot pääset käyttämään Synkassan verkkokauppaa. Mikäli et hyväksy
ehtoja, et voi tehdä tilauksia Synkassan verkkokaupasta.

Synkassan verkkokaupan sisältö:

Synkassa.fi-sivuston verkkokauppa on Synkassa Oy:n palvelu, joka on kohdistettu suomalaisille yrityksille. Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat digitaalisia koulutus tuotteita.

Verkkokaupassa jokainen myytävä tuote on kuvattu tuote tekstein sekä esittelyvideon tai tuotenäytteen avulla.

Verkkokaupasta tilaaminen

Tuotteet ovat digitaalisia, verkossa käytettäviä tai ladattavia tuotteita, jotka ovat ostajan saatavilla välittömästi maksusuorituksen jälkeen Synkassa.fi-palvelussa. Osa tuotteista voi olla ennakkomarkkinoinnissa, jolloin
tuotetta ei voi tilata, vaan asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta liittyä tuotteen odotuslistalle. Tuotteiden julkaisusta myyntiin ja sisällön ylläpidosta vastaa kukin kauppias itse. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, ota yhteyttä tuotteen kauppiaaseen.

Hyväksyt tilauksesi painamalla Tee tilaus –painiketta Ostoskorissa. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa.

Kun olet jättänyt tilauksesi, se käsitellään ja hyväksytään automaattisesti onnistuneen maksusuorituksen jälkeen. Tilauksesi ja tuotteesi näkyvät Minä Synkassa -sivulla (oma tilisi). Saat hyväksytystä tilauksesta myös sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Voit esimerkiksi tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta.

Maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard). Maksupalveluista vastaa Stripe.

Oikeus evätä tilaus

Verkkokaupalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Tuotteen käyttöoikeus

Verkkokaupan tuotteiden käyttöoikeus voi olla rajattu maksullisen tilausjakson voimassaoloon. Tällainen tuote on käytettävissä, kun sen edellyttämä jäsenyys- tai tilausmaksu on suoritettu. Maksun laiminlyönti aiheuttaa tuotteen käyttöoikeuden katkeamisen, kunnes maksu on jälleen suoritettu.

Verkkokaupan tuotteiden käyttöoikeus voi olla rajoitettu vain synkassa.fi-sivuston sisällä tapahtuvaan käyttöön. Tällaisia tuotteita ei pysty lataamaan omalle tietokoneelle eikä tulostamaan paperille tai pdf-tiedostoksi.

Tuotteiden käyttöoikeudet määrittelee Kauppias ja niihin liittyvät kysymykset tulee osoittaa tuotteen Kauppiaalle.

Tilausrajoitukset

Verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain y-tunnuksen omaavat yritykset.

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. palvelimesta johtuvat sivuston toimintahäiriöt. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli seitsemän vuorokautta, on sekä verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Asiakasviestintä

Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot hyväksyt, että saat sähköpostiisi tietoja Synkassan ja sen yhteistyökumppaneiden eduista ja tarjouksista. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen asiakastilillä tai sähköposteissa olevan peruuttamislinkin kautta. Verkkokauppa lähettää asiakkailleen sekä markkinointiviestejä että asiakaspalvelu viestejä sähköpostiin.

Asiakaspalvelu viestit liittyvät asiakkaan tilaukseen ja toimitukseen verkkokaupasta. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalvelu viestien lähettämisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan palveluntarjoajan asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi.

Ehtojen muuttaminen

Verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Viimeisimmät tiedot muutoksista löytyvät tilaus- ja toimitusehdoista. Näet tiedon viimeisimmästä päivityksestä tilaus- ja toimitusehtoihin sivun vasemmassa ylälaidassa olevasta päivämäärästä.

Käyttäjän vastuu:

Käyttäjän tulee täyttää tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut vaatimukset.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Synkassan verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.

Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella ja muuttamaan mahdolliset virheelliset tiedot viivytyksettä.

Käyttäjä hyväksyy tilausta koskevat tilaus- ja toimitusehdot.

Käyttäjä vastaa Synkassan ja sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksilla suojatun
materiaalin luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

Palveluntarjoajan vastuu:

Palveluntarjoajan alaisuudessa kauppias vastaa kaikesta verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä (kuvat, tekstit, tuotehinnat).

Palveluntarjoaja vastaa, että kaikki verkkokaupassa esitettävä sisältö (kuvat yms.) on Suomen lakien mukaista.

Palveluntarjoajalla ja kauppiailla on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä.

Palveluntarjoaja ei vastaa ulkopuolisten palveluiden tai yritysten esittämästä virheellisestä palveluntarjoajaa koskevasta informaatiosta.

Palveluntarjoaja vastaa sille kertyvistä kaikista asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta säilyttämisestä.  Palveluntarjoaja voi tarvittaessa peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

Synkassan verkkokaupan immateriaalioikeudet:

Kaikki verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat palveluntarjoajan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden ja kauppiaiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomus tilanteessa sovelletaan Suomen lakia.

Turvallinen ostaminen ja kävijäseuranta verkkokaupassa:

Verkkokaupasta ostaminen on turvallista. Verkkokaupassa kerättävät asiakastiedot (tilaushetkellä tai rekisteröidyttäessä) siirtyvät palveluntarjoajan käyttöön suojatussa verkkoyhteydessä (SSL-salaus). Palvelu on suojattu Rapid SSL-sertifikaatilla.

SSL-sertifikaatti

Sertifikaatti on GeoTrust Inc. yhtiön myöntämä todistus siitä, että kyseessä on luotettava sivusto, joka huolehtii asiakkaan ja verkkopalvelun välisen tiedonsiirron salaamisesta.

Evästeiden käyttö

Käytämme verkkokaupassa ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, jonka avulla tunnistetaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpotetaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistetaan kävijä kohtaisten tietojen hyödyntäminen palveluiden kehittämiseksi..

Tietosuoja ja tietojen käsittely verkkokaupassa

Palveluntarjoaja huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä. Voit tarvittaessa lukea lisää palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista tietosuojaseloste kohdasta.

2. Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §

Rekisterin nimi

Synkassa.fi verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

Rekisterinpitäjä

Synkassa Oy (Y-tunnus 2893218-4)

Sähköposti: palvelu@synkassa.fi

Postiosoite (ei käyntiä): ℅ Kkl Sarin-Väisänen Oy, Sibeliuksenkatu 2A, 15110 Lahti

Yhteyshenkilö: Sari Mäyrä

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin sähköpostitse.

Rekisterin käyttö ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Synkassa.fi-verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Synkassan verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Rekisterin tietosisältö

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

– Henkilötiedot

– Yhteystiedot

– Käyttötiedot

– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Synkassan omissa rekistereissä.

Synkassa tuottaa palveluita vain y-tunnuksen omaaville yrityksille ml. toiminimiyrittäjät ja Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen liittyvä tietojen kerääminen ja käsittely kohdistuu pääasiallisesti asiakasyrityksen tietoihin. Yrityksen edustajana toimivasta yksityishenkilöstä rekisteriin tallennetaan vain nimi, asema yrityksessä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Synkassa.fi-sivulla ei säilytetä yrityksen eikä kuluttajan pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin Synkassan ulkopuolisille tahoille.Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus, tietojen korjaaminen ja poistaminen

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen henkilötiedon korjaamista. Käyttäjän henkilötietoja voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Pyyntö rekisteritietojen tarkastamiseen, korjaamiseen tai poistamiseen tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Sari Mäyrä, Synkassa Oy, ℅ Kkl Sarin-Väisänen Oy, Sibeliuksenkatu 2 A, 15110 Lahti.

Kielto-oikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 30 §:n mukaisesti oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Käyttäjä voi poistaa tietonsa Synkassan uutiskirjeiden vastaanottajalistalta uutiskirjeen sisältämän linkin kautta.

(Päivitetty 21.5.2018)