Pienyrittäjän treenisali

Sinä olet yrittäjä, mutta onko yrittäjyytesi riittävän vahvaa?
Tämä treenisali vahvistaa yrittäjyyden asennetta sekä tarjoilee yrittäjyyden taitoa.

Kokoamme ensin huippukouluttajat ja osaajat palveluumme ja varmistamme, että he pystyvät tuottamaan laatukriteeriemme mukaisia verkkokoulutuksia pienyrittäjän tarpeisiin.

Tulevaan tuotevalikoimaan voit jo tutustua täällä.

Keskitymme yksinyrittäjien sekä mikro- ja pienyritysten kouluttamiseen ja valmentamiseen. Tiedämme mitkä ovat pienyrittäjien haasteet ja mahdollisuudet sekä itsensä että yritystoiminnan kehittämisesssä. Bulkkia emme tarjoa, vaan tarjoamme täsmäkoulutusta pienyrittäjille sopivassa muodossa ja valikoimme huolella kouluttajat ja yritysvalmentajat.

Millaisen yrittäjän yrityksesi tarvitsee?

Synkassan koulutuksien avulla opit tunnistamaan yrittäjyytesi vahvuudet ja kehittämiskohteet, minkä jälkeen voit viedä yrittäjyyttäsi eteenpäin yrityksesi hyödyksi. Haastamme sinua kehittymään yrittäjyyteen liittyvissä tärkeimmissä ominaisuuksissa: itsenäisyydessä, innovatiivisuudessa, riskinotossa, ennakoivuudessa ja kilpailunhalussa.

Miten pienyritys kehittää kilpailukykyään?

Synkassan koulutusten tavoitteena on aina lisätä pienyrityksen kilpailukykyä. Keskitymme siihen, miten hankit tyytyväisiä asiakkaita ja pidät tuotteesi kilpailukykyisinä kannattavalla katteella. Opastamme hankkimaan yrityksellesi lisää resursseja yhteistyön ja digityökalujen avulla.

Millaista koulutusta pienyrittäjä tarvitsee?

Kilpailukyvyn rakentamisen teemat

Synkassan pienyrittäjän treenisalilla kasvatat yrityksellesi muskeleita kilpailuun 2020-luvun markkinoilla. Jäsenenä pääset sisäpiiriin ja saat hyödyllisiä vinkkejä ja apua ongelmiisi. Laadukkaat ja edulliset koulutukset löydät verkkokaupasta myös ilman jäsenyyttä. Testaa myös Buustereiden teho!