Asiantuntijasta verkkokouluttajaksi

Yhdessä pystymme parempaan!

Asiakkaasi haluaa oppia nopeasti verkossa

Verkkokoulutusten suosio kasvaa nyt valtavasi. Työelämän kiire ja tehostamispaineet estävät monen yrittäjän osallistumista perinteisiin koulutustapahtumiin, mutta oppimisen tarve jatkaa kasvamistaan. Webinaarit ja video-oppaat sekä erilaiset verkko-opiskelun muodot mahdollistavat yrittäjien opiskelun työn ohessa, ajasta ja paikasta riippumatta. Samat digityökalut mahdollistavat Sinulle kouluttamisen, luennoinnin ja valmentamisen 24/7. Monista osaamisesi digituotteeksi verkkoon tuhansille tyytyväisille asiakkaille!

Miten osaamisesi kääntyy digituotteeksi?

Koulutuksien julkaisemiseen löytyy jo useita eri työkaluja ilmaisen oloisista ratkaisuista kalliimpiin.  Synkassa tarjoaa edullisen kurssialustan ja sen lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut:

  • auttaa Sinua löytämään asiantuntijuudestasi myynnilliset helmet,
  • antaa teknistä tukea ja ideoita elämyksellisten verkkokoulutuksen toteutukseen,
  • sparraa sinua eteenpäin tavoitteitasi kohti sekä
  • puhaltaa taustatuulta myyntisi purjeisiin.

Synkassa on Sinua varten, jos uskot yhteistyöllä saavuttavasi suurempia tavoitteita kuin yksin yrittämällä. Jaa kanssamme halu tehdä verkkokoulutusta, joka ei ole luennoitsijan show, vaan oppijan elämys!

Asiantuntijasta verkkokouluttajaksi

Saat tuotteet verkkoon nopeasti ja helposti.
Tuotat oppimisen iloa pienyrittäjille.
Yhteisö auttaa ja tukee kehitystäsi.

Ole sinäkin Synkassa

Synkassa

Muutoksen moderaattori

Oletko yrittäjien valmentajana ja kouluttajana valmis vai huutaako digitalisaatio ja asiakkaan odotukset sinuakin kilpajuoksuun kehityksen kanssa? Synkassa tarjoaa sinulle kehityspolun Buustaajasta Tähtikouluttajaksi. Valitse tavoitteesi ja etene siihen määrätietoisesti kanssamme.

Tartu tuumasta toimeen! Haluamme nähdä verkkokouluttamisen kehittyvän Suomessa maailman huipputasolle ja Synkassan koulutuksien parantavan sekä kouluttajien että koulutuksia suorittavien pienyrittäjien kilpailukykyä.